این روزها به دلیل تحریمها، تورم و مسائل اقتصادی از این دست، تمایل به واردات و صادرات هم به شدت پایین آمده است. اما در ایران، واردات کالا از دو کشور همچنان جدی پیگیری میشود؛ یکی چین و دیگری دبی. مزایای واردات کالا از چین گاهی به حدی زیاد میشود که نمیتوان به راحتی از آن گذشت. از طرف دیگر مزایای واردات کالا از دبی هم گاها بسیار هوس بر انگیز میشود. اما مسئله اصلی این است که کدام یک از این دو کشور برای واردات انتخابهای مناسبتری هستند؟
وقتی قصد وارد کردن کالایی را داریم، علاوه بر سرمایهای که به ریسک گذاشته میشود، وقت و انرژی زیادی هم در مسیر مصرف شدن است؛ بنابراین باید انتخابهای دقیقی داشته باشیم و کمترین ریسک را گردن بگیریم. ما در این مقاله قصد داریم نحوه واردات کالا از چین و دبی را بررسی کنیم تا بتوانید دید جامعتری نسبت به این موضوع داشته باشید.
در مورد واردات کالا از چین چه میدانید؟
برای واردات کالا از چین، در وهلهی اول باید بدانیم که چه کالایی مد نظر ماست و آیا واردات این کالا از چین به صرفهتر است یا گزینههای دیگری هم برای ما وجود دارد. مهم این است که واردات کالاهایی که از کشور چین پر سودتر هستند را بررسی کنیم و انتخاب هوشمندانه و حساب شدهای برای واردات داشته باشیم. پس از پاسخ به این سوالها، میتوانیم به سراغ شرایط واردات جنس مورد نظرمان برویم و پیگیر تعرفههای گمرکی شویم.
از آنجایی که نیروی منابع انسانی چین حرفهای و بسیار زیاد است، این کشور زیر ساختهای مناسب برای تولید انبوه را دارد و پس از اعمال تحریمها یکی از بهترین گزینهها برای بازرگانان ایرانی محسوب میشود. علاوه بر این، موارد دیگری را هم میتوانیم ذکر کنیم:
مزایای واردات از چین
- قوانین و مقررات مربوط به واردات کالا از چین در مقایسه با کشورهای دیگر، سهل گیرانهتر است.
- چین از معدود کشورهایی است که در شرایط تحریم، راه مراودات را همچنان برای ایران باز گذاشته است.
- کالاهای چینی مقرون به صرفه هستند و تعادلی در قیمت و کیفیت کالاهای چینی برای مخاطبان آنها وجود دارد.
- تناسبی میان چالشهای واردات کالا از چین و سود نهایی تاجران از این روش وجود دارد که آنها را به واردات کالا از چین ترغیب میکند.
معایب واردات از چین
- واردات از چین تنها زمانی میتواند واقعا سودآور باشد که حجم کالای وارداتی شما بسیار زیاد باشد.
- مدت زمان ترخیص کالا از گمرک به دلیل بدبینی ماموران گمرکی به کیفیت کالاهای چینی، میتواند بسیار طولانی شود.
واردات کالا از دبی؛ سودآور و هوس برانگیز
واردات کالا از تایلند، دبی، چین و ترکیه در این روزها از شرایط مطلوبتری برخوردار است. هزینهی واردات کالا از دبی به نسبت بسیاری از کشورها برای تاجران ایرانی به مراتب کمتر است و به همین دلیل همواره یکی از اولین گزینههای روی میز برای آنهاست. واردات کالاهایی که از دبی سود آورتر هستند هم میتواند از مباحث جذاب در حوزه واردات کالا از کشورهای نزدیک به ایران باشد. در نظر داشته باشید که برای واردات هر کالایی از هر کشوری قبل از هر چیزی به دانش بازرگانی و تجارت نیاز دارید و کوکورانه پیشرفتن در این مسیر، چیزی جز ضرر نصیب شما نخواهد کرد. در ادامه به بررسی مزایا و معایب واردات کالا از دبی میپردازیم.
مزایای واردات کالا از دبی
- واردات از دبی میتواند با سرعت بسیار زیادی انجام شود که این موضوع برای بسیاری از تاجران تعیین کننده است.
- واردات از دبی هم میتواند از طریق هوایی و هم میتواند از طریق کشتیهای باربری انجام شود (که هر دو این روشها قیمتهای متفاوتی دارند).
- اگر سرمایهی کمی برای واردات دارید، دبی یکی از بهترینها برای شماست.
معایب واردات کالا از دبی
- به علت وارد شدن اجناس چینی به دبی، اجناس تقلبی در دبی بسیار است و به همین دلیل گاها تشخیص کالای اصل از فرع میتواند مشکل ساز شود. بنابراین پیشنهاد میشود که تنها کالاهایی را خریداری کنید که از گارانتی اصالت کالا برخوردار باشند.
و در آخر
این روزها به دلیل تحریمها، تورم و مسائل اقتصادی از این دست، تمایل به واردات و صادرات هم پایین آمده است. اما در ایران واردات کالا از دو کشور همچنان جدی پیگیری میشود؛ یکی چین و دیگری دبی. مزایای واردات کالا از چین گاها به حدی زیاد میشود که نمیتوان به راحتی از آن گذشت. از طرف دیگر مزایا واردات کالا از دبی هم گاها بسیار هیجان انگیز میشود. اما سوال اصلی این است که کدام یک از این دو کشور برای واردات کالا انتخاب بهتری محسوب میشوند؟ پاسخ این سوال به عوامل مختلفی از جمله نوع کالای وارداتی، حجم واردات، روش باربری، برخورد گمرک با کالای مورد نظر و … بستگی دارد.
ما در این مقاله تا حدی به بررسی نحوه واردات کالا از چین و دبی پرداختیم. امیدواریم که از این مقاله لذت برده باشید و مطالب آن برایتان مفید بوده باشد.